sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Kastekortteja tyttövauvalle

Illalla minulta tilattiin kaksi kastekorttia ja paniikkihan siinä iski, kun muistelin ettei varastossa ole ainuttakaan ja olimme vielä reissun päällä. Lupasin kuitenkin täksi aamuksi pari korttia tehdä..tässä ensimmäiset kaksi.

Leimakuva on Joanna Sheenin (vintage babies setistä). Taustapaperina ihan tuollainen yksinkertainen papru ja kuvan alla jälleen kakkupaperi ja timantteja kulmiin =).

Nopea viritelmä tästä tuli, mutta kyllä tämä meni kaupaksi =). Toisessa kortissa on Magnolian Heavenly Tilda, kuva on vähän hämärä..reunat "käsitelty" ruskealla musteella. Paperi on skräppipaperista puolet joten taitoin siittä korttipohjan. Toisesta kortista haluttiin erilainen joten jätin kastepäivänä tekstin pois. Ja laitoin tekstin enkeli kulkekoon vierelläsi, sisäpuolellakin on värssy jossa mainitaan enkeli.Ja nyt kun vielä muistan niin mistähän löytäsin leimasimen Kastepäivänä tai jokin vastaava???

Taas kerran selasin kaikki tekstileimasimeni läpi..joita on jo kertynyt tosi paljon, mutta Kastekorttiin sopivaa leimasinta ei ole. Mielestäni tekstileimasin seteissänikään ei ole sopivaa tekstiä..vinkatkaa, jos tiedätte nettikaupan Suomessa josta tekstin voisi ostaa!!

Ellei joku ole valmis luopumaan omastaan =)..Kiitos!


2 kommenttia:

  1. Kauniita ja hempeitä kortteja! Aivan ihastuttavia...

    VastaaPoista
  2. Ihania kastekortteja:) Ylimmäinen on vielä niiin hellytävä:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristit päivääni!