keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Kortti tyttövauvalle

Taasen syntyi tyttövauva sukuun ja päätin tehdä kortin Magnoliavauvasta =). Kuvan olen ostanut kauan sitten Sirpaliinalta..minulla pari kuvaa on vielä jäljellä. Oon säästellyt näitä, kun mielestäni ovat niin söpöjä =).
Taustapaperi on kauan sitten ostettu Heinikasta..näkyi olevan taas Heinikassa myynnissä tällaisia pilkkupapereita tai ainakin saman oloisia. Sydänboordit leikattu Martha Stewartin boordileikkurilla ja täytyy kyllä sanoa, että on aivan mielettömän ihania käyttää..tahtoo lisää =).
Viimeviikolla hankin muutamat ko. leikkurit ja oon kyllä tosi tyytyväinen eli eiköhän niillä jonku aikaa pärjää.
Koristeiden kanssa olen pähkäillyt kauan aikaa ja päädyin sitten vähäisiin..muutama Priman kukka ruusukeskustoineen ja tutti riippumassa jalkakuvioidusta nauhasta.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava kortti!Suloinen kuva,ihanaa pilkkupaperia,kauniita kukkia ja nauhaa, sekä upeaa tuo sydänboordi.Olen mielinyt itsellekin tuota nimenomaista leikkuria,mutta vielä olen pystynyt vastustamaan kiusausta..Mut on se kyllä ihana!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana kortti. Kauniisti väritetty ja tykkään leimasimesta, jos tarvii lisää tuota kuvaa niin mullakin on tuo Tingla ja poika Alvin myös. Hauska tuo tutti :)

  VastaaPoista
 3. ihana pinkki kortti;)
  jos et ole vielä huomannut, niin olen ihan hassuna tuohon pinkkiin ja pilkkuihin, ne vetoavat meikäläiseen erityisesti...

  VastaaPoista
 4. Voi miten herkullinen kortti. Ja söpö

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristit päivääni!