perjantai 7. elokuuta 2009

Hänglar & Stänglar, tyttö ja kukka

Viime viikonloppuna monessa blogissa hehkutettiin sitä, että kuinka mahtava ostosreissu oli tehty Paperinauhaan..no minuahan harmitti ihan sikana kun ei ollut mahdollista päästä vähistä rahoistaan eroon =).
Päätin sitten alkuviikosta ryhtyä tositoimiin ja klikkasin itseni Taitopuoti Paperinauhan nettikauppaan.
Tänään tuli paketti ja välittömästi piti päästä testaan paketin sisältöä =) En suunnitellut korttia sen kummemmin..aloin vaan latoon papereita ym.
Elikkäs taustapaperina DCWV:n skräppipaperi, kuvan alla Core Color (Satin rose) kartonki, Kukat Prima Hydrangea (Wild rose) ja vielä paperilehdet varsilla. Helmenpuolikkaat ja kukissa olevat niitit vanhaa varastoa =). Niin olihan paketissa vielä paljon muuta mutta siittä lisää joku toinen kerta. Tausta sen verran kirjava etten lähtenyt enempää koristeita laittamaan.

1 kommentti:

  1. Hienoja kortteja olet tehnyt ja kiva kun sinäkin pääsit netin kautta tutustumaan Paperinauhan mahtaviin valikoimiin.Oletkin hankkinut samoja papereita kun mullakin on!Noi tekstipaperit on musta tosi kivoja.Muakin jäi kaivelemaan muutama juttu,mitä en ostanut ja mietin jo,pitäskö tehdä tilausta..mutta..kun mulla piti olla se ostolakko...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristit päivääni!