keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Gorjuss-tyttö onnittelee..

Tänään oli jo pakko päästä tekeen edes yksi kortti..ei oo päässä liikkunnu yhtään mitään ideaa johtuen helteistä. Pari kertaa oon tosissani ottannu vauhtia ja menny askartelupaikkani luokse, että nyt ehtii tehä jonku kortin niin ei oo sitten ollu mitään visioo mistään =( eli se siitä.

Tänään tuli ihanaa postia Taavalta..tilasin hänen kauttaan tekstileimasimia ja ne oli kyllä hintansa väärti =). Aivan upeita ja viimeviikolla tuli postissa Pammun kautta tilaamani tekstileimasimet..ihania nekin ;) eli nyt ois tekstejä kunhan vaan sais aikaseks tehtyä kortteja.

No niin itse asiaan eli ylläolevaan korttiin..taustapaperina jotain skräppipaperia, kukkana on Fiskarsin kukkaleikkurilla leikattu kukka, joita kuvassa kaksi päällekkäin ja vielä niiden päällä tuollainen kankainen kukka. Teksti on sitten näitä uusia (Pammun kautta ostettuja).
Nauha vielä reunaan ettei ois niin tyhjän näköinen, kortin reunat kiersin chalkseilla siis tummensin. Kuten myös piparireunaisen kartongin reunoihin laitoin vähän tummuutta.

4 kommenttia:

  1. Aivan totaalisen ihana kortti.Kauniin pehmeät sävyt. Ja nuo gorjuss-tytöt ovat niin ihania! Tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti! Tykkään tuosta värimaailmasta. Kiva nähdä tekstileimoja käytössä ;)

    VastaaPoista
  3. Hieno kortti ja niin tunnelmallinen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristit päivääni!